Thursday, March 23, 2017

Alternativa Fakta

Jag hade kommit in i stora salongen. Tagit en sväng om eller två men inte riktigt hittat vad jag sökte. Och var på väg att lämna när jag såg henne. I hörnet stod hon lite åt skymundan. Hennes drag skarpa och klädd i svart. Hon stod ut lite från resterande besökare. Lite längre än medel och proportionerliga former. Men intrycket från henne talade om styrka och smidighet. Bara synen av henne gav mig känslan av att inget kunde hindra henne från att nå sina mål. Jag gick över till henne, kunde verkligen inte släppa blicken och frågade om hon ville ta en tur men fick inget svar. Jag frågade varför hon stod i hörnet och fick till svar att hon hade nästan precis blivit lämnad och var inte redo att ta plats på golvet. Men ville inte lämna scenen helt och hållet. Det blev dags att lämna. Jag fick hennes telefonnr och lovade höra mig dagen efter...

 ...Dagen efter ringde jag vi samtalade lite och för en gångs skull var jag rak på sak. Jag vart intresserad och hon gick med på en träff helgen därpå!

 Veckan vart lång men måndag blev onsdag blev fredag och slutligen lördag. Klockan 10 hoppade jag i bilen och körde till den avtalade destinationen. Vi samtalade en stund innan vi tog oss en tur. Först runt området, sen begav vi oss in till Malmö hela vägen ner till ribban. Hängde en del längs med kusten och sen vidare upp till emporia. Klockan blev ganska snabbt mycket och vi begav oss tillbaka. Vi samtalade lite till och bestämde oss. Ja det vart snabba bud Men kärlek skall ej underskattas. Hon fick erbjudnadet att flytta hem till mig. Så idag flyttade hon in min nya kärlek!


No comments: