Sunday, August 15, 2010

På gott och ont!

Tja puh trött här. Precis hemkommen ifrån en vecka gotland och medeltids veckan.
Började som en vanlig familj semester med tösens familj men slutade i rena rama hälso veckan heh. Varje måltid diskuterade vi ungdomar hur nyttiga och onyttiga saker varit. Dels pga jag började snacka om en dokumentär som jag såg på dagarna innan avresan och dels för tösens bror håller koll på sin hälsa nu förtiden. Så vi formade våra måltider rätt mycket efter nyttohets principen och de klassiska fikabröden drog vi bort.

Till det tråkiga är det så att jag har fått stora problem med min mage den senaste tiden (läs detta året) Och har symtomer som liknar IBS vilket gör att om jag blir nödig på blir jag nödig fort. PGA detta vart jag tyvärr lite låst under veckan dels till vad jag åt och dels till att ha toalett inom ett par minuters avstånd. Måste kolla upp det med läkare men som klassisk kille väntar man till sista stund. Upptäckte dock att leva på måltids ersättning gjorde att jag faktiskt inte hade lika mycket mat i systemet därav kunde det inte bli några panik toa besök på samma sätt. Så stort sätt förutom några dagar i början har jag levt på måltids ersättning i stil med VLCD . Och undvikit vanliga faror med godis glass och annat mest pga jag oroa mig för min mage och sekundärt för jag avser att gå ner i vikt.

Resultatet av veckan slutade på bra negativt. Vart längesedan jag kände mig såhär liten och bra i mage / kropp. Ställde mig på vågen det första som hände nu när jag kom hem och den visade 149.9kg vilket är ett resultat på -6 kg sedan sist jag vägde mig. WHOHO =) Dock är detta lite fusk då jag knappt druckit eller ätit just idag pga orolig mage och vi skulle åka långt idag. ( 3 timmar med båt 5 timmar med bil ) Så nu när jag kommer i ordning igen så kanske jag får upp ett kilo eller så när jag börjar äta mer vanlig mat. ( Mina dagliga rutiner och arbetsplats tillåter spontana toalätt besökt så jag vågar äta mer vanlig mat hemma ).

Men Tänker fortsätta på det jag håller på med för ner i vikt skall jag. 2XL kläder är det stora målet att få en finare kropp det andra målet + alla andra saker som underlättas av att vara lättare =) Men jag är pepp och det är en stor fördel. Allt som saknas är en ordentlig träningspartner som kan hjälpa en att pusha lite extra som jag kan börja styrketräna med =)

Köpte och läste ett body magazin nu när jag vart iväg med man blev ju lite pepp av det med. Ripped 2011?=) Roligt nog stod det i tidningen om en annan kille som gjort det jag håller på göra nu Vilket också vart lite peppande.

En annan ond sak firade hemkomsten och att jag kunde äta vanligt igen med en pizza och lite lite godis vilket jag anser jag är värd efter denna veckan. Fick i mig halva pizzan sen sa magen FULLT, Fick sen i mig 2 bitar coop choklad(får dom ens kalla det choklad) och kanske 1 dm lakris snöre ( dom där lite större man köper på marknader ). Så inte jätte mycket Och har bara tagit en måltids ersättnings dryck idag. Så jag torde ändå ligga under min dags konsumtion av kcalorier.

Aja detta för vara detta för denna gång.

-Blakhouse

No comments: